25. 7. 2007

"Malá" velká pomoc pro Exponet od obchodníků

Jednou z možných forem ze strany filatelistických obchodníků je objednání filatelistického linku na stránky blogu "EXPONET FORUM".
V pravém sloupci je rubrika "NAVŠTIVTE NAŠE PARTNERY". Link na Vaši stránku, e-obchod, galerii nebo aukci bude fakturován společností EXPONET o.p.s. na 12 měsíců v ceně 1 měsíc/100 Kč, počínaje měsícem, ve kterém přistoupíte.

Protože Exponet o.p.s je registrovanou právnickou osobu - obecně prospěšnou společnost, s hlavním úkolem poskytovat všem subjektům stejné služby za stejných podmínek, je cena jednotná pro všechny subjekty. Rozsah činí maximálně 2 řádky textu. Viditelný je popisek, který nám sami zašlete (nebo pod Vaším logem), hyperlink je skryt pod Vaším popiskem (logem) a stránka se zobrazí po kliknutí na něj. Na stejnou vstupní stránku lze upozornit jenom jednou, pokud ale zvolíte jinou součást Vašeho webu, lze objednávku zadat vícekrát (např. viz odkazy na Exponet).
Domníváme se, že touto nevelkou roční částkou (1.200 Kč) můžete konkrétně pomoci rozvoji Exponetu, který soustřeďuje finanční prostředky, mj. na softwerový redesign Exponetu spojený s dynamickými službami, zejména fulltextovým vyhledáváním pomocí klíčových slov, interaktivního odborného a "laického" hodnocení exponátů ze strany návštěvníků, jednotný tisk šablon výstavních listů, volitelné zálohování exponátů nebo celého webu, generování exponátů pro DVD prezentace apod., apod.
Další možnosti finanční pomoci nebo VIP sponzorství najdete na stránkách Exponetu - klikněte na nadpis článku nebo >>>>> http://www.japhila.cz/exponet/index_donations.htm Pokud máte jinou nabídku nebo možnost barterového obchodu - kontaktujte nás prosím přímo na e-mailech
cernik@exponet.info nebo janik@exponet.info Za Vaši jakoukoliv pomoc Exponetu Vám děkujeme.
Ing. Břetislav Janík