2. 10. 2007

Výstava grafiky ak. malíře a grafika Jiřího Boudy


Správa KRNAP – Krkonošské muzeum v Jilemnici, Česká pošta s.p. odbor provozu Jičín a Klub filatelistů 05-041 v Jilemnici si dovolují pozvat všechny příznivce umění a poštovních známek na výstavu grafiky akademického malíře a grafika Jiřího Boudy.

Výstava bude slavnostně zahájena dne 05. 10. 2007 a bude se konat do 18. 11. 2007. V den zahájení výstavy bude Krkonošské muzeum v Jilemnici otevřeno od 8.00 hod, od 9.00 hod do 16.30 hod bude v provozu příležitostná poštovní přepážka, která bude používat příležitostné razítko a příležitostnou nálepku na doporučené dopisy s motivem jilemnické radnice dle návrhu Jiřího Boudy. Klub filatelistů 05-041 v Jilemnici připravil do prodeje dopisnici s přítiskem a tiskový list s personalizovanými kupony, námětem těchto přítisků je kresba Jiřího Boudy s motivem parní lokomotivy na jilemnickém nádraží. Od 14.00 hod se v prostoru muzea bude konat autogramiáda umělce, ten bude osobně přítomen i na slavnostní vernisáži konané od 17.00 hod. Srdečně zveme všechny zájemce k návštěvě zahájení výstavy, výstava je prodejní a návštěvníci budou mít možnost vystavené grafiky i objednat a zakoupit!

Bližší informace o vydaných filatelistických materiálech a jejich objednávání je možno vyžádat na e-mailové adrese
sstrnad@mikroservis.cz, případně zasláním adresované a frankované obálky na adresu Slavomil Strnad, P.O. Box 55, 513 01 Semily.

Slavomil Strnad