4. 9. 2013

KF 00-15 Praha zve na sérii přednášek

Vážení přátelé, filatelistická sezóna 2013 - 2014 je již skutečností a mnohé avizované akce, vydávané poštovní známky, ohlášená příležitostná razítka a nálepky plní nejen naše diáře, poznámkové bloky a počítačové soubory, ale už i zásobníky, obálky a krabice. Členové našeho klubu, věrni tradici klubových schůzek každý první čtvrtek v měsíci (kromě července a srpna) se po klubových prázdninách opět sejdou i s přáteli klubu zítra, ve čtvrtek 5.9.2013 od 16 hod. v sále Dřevák v 1. patře Domu Portus (občanské sdružení Život 90), v Praze 1, ulice Karolíny Světlé 18 (roh s ulicí Betlémskou).  
Na rozdíl od předchozích roků bude součástí první klubové schůzky po prázdninách také přednáška, resp. beseda "Ohlédnutí za oslavami 70.výročí založení Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha", při které budou předseda klubu Ing. Ivan Leiš a jednatel Ing. Pravoslav Kukačka slovem provázet promítané fotografie a videa. Kompletní program klubových přednášek v sezóně 2013 - 2014 naleznete v příloze k tomuto e-mailu.
Současně bychom Vás rádi upozornili na naše již rozsáhlé internetové stránky http://www.kf0015.cz/ , které postupně přebírají funkci hlavního informačního média klubu na rozdíl od dosavadní praxe hromadných klubových zpráv jednatele. Velmi aktuální jsou zde zejména informace týkající se veletrhu Sběratel, který otevírá své brány rovněž zítra - viz http://www.kf0015.cz/?p=4265 a http://www.sberatel.info/cs
Závěrem bychom rádi vyjádřili přesvědčení, že se na zítřejší klubovou schůzku dostaví ve velké míře účastníci klubové novinkové služby, neboť pro ně budou připraveny novinky známek z června i začátku září. Vzhledem k tomu, že jsou pro Vás připraveny mj. také automatové známky (v ceně Kč 475,- za jeden komplet) a tři známkové sešitky, je třeba počítat s vyšší částkou k úhradě.
Těšíme se na Vás!
Za výbor Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, reg.č. 00-15, v Praze, Vás zdraví
Ing. Pravoslav Kukačka, jednatel a správce klubové e-mailové schránky: kf0015@centrum.cz
--
Dalščí informace již brzy