31. 3. 2015

Vznik poštovní známky emise "Tradice české známkové tvorby: Oldřich Kulhánek"

Vážení přátelé, dovolujeme si vám připomenout, že již zítra, ve středu 1.4.2015 od 17 hod. se můžete zúčastnit doprovodného programu k výstavě "Oldřich Kulhánek - Známky, bankovky, medaile" v Poštovním muzeu (ulice Nové Mlýny 2, Praha 1). Autoři akad. malíř Jan Kavan a rytec Miloš Ondráček představí vznik poštovní známky emise "Tradice české známkové tvorby: Oldřich Kulhánek". Pavel Vavřina, manažer výroby a techniky Poštovní tiskárny cenin Praha a.s. promluví o technologických postupech tisku známek. 
--
O této a dalších doprovodných akcích již informovaly naše klubové internetové stránky, konkrétně přehledný příspěvek na adrese http://www.kf0015.cz/?p=26524, jakož i fotoreportáž Ing. Tomáše Chudoby ze zahájení výstavy i z provozu příležitostné přepážky na stránce http://www.kf0015.cz/?p=26742 a ukázky otisků příležitostného razítka jste mohli vidět na stránce http://www.kf0015.cz/?p=26718
--
Výstavě a doprovodným akcím se též obsáhle věnují internetové stránky Poštovního muzea https://www.postovnimuzeum.cz/-/oldrich-kulhanek-znamky-bankovky-medaile.
Přejeme Vám hodně krásných zážitků na akcích Poštovního muzea.
Za výbor Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha vás zdraví
Ing. Pravoslav Kukačka, jednatel