5. 5. 2015

Navštivte nás na světové výstavě Europhilex v Londýně!

Veletrh Sběratel se bude prezentovat vlastní expozicí na letošní nejvýznamnější filatelistické akci na evropském kontinentu – světové výstavě Europhilex – London 2015. Na prestižní přehlídce nás najdete od 13. do 16. května na stánku č. 500. Vydali jsme k naší návštěvě na britských ostrovech speciální pohlednici, tak neváhejte a přijeďte si pro ni do Londýna. 
http://www.london2015.net/
Budeme čepovat pivo v Essenu. Přijďte ochutnat! 
Chcete ochutnat špičkový český ležák Lobkowicz? Zveme vás na náš stánek na Mezinárodním filatelistickém veletrhu v Essenu. Degustačně čepovat budeme od čtvrtka 7. do soboty 9. května. Vedle propagačních materiálů veletrhu Sběratel u nás najdete také sérii pohlednic klasických veteránů od předního tvůrce českých poštovních známek Maestro Václava Zapadlíka. 
http://www.sberatel.info/cs/veletrh-sberatel/sberatelske-darky.html
Odpočiňte si ve Cvokařském muzeu
Už jste byli někdy v „cvokárně“? Pokud ne, navštivte Cvokařské muzeum, se kterým má veletrh Sběratel dlouhodobou partnerskou spolupráci. Muzeum neleží v Bohnicích, ale v Rožmitále pod Třemšínem a jedná se o zachovalý cvokařský veřtat spojený se stálou výstavou historie Starého Rožmitálu. Mimo jiné právě v jehož kostele složil Jan Jakub Ryba svou slavnou Českou mši vánoční. Muzeum zahajuje sezónu a jeho návštěva je zaručeným balzámem na nervy nejen pro sběratele!
www.staryrozmital.cz
Jindřich Jirásek, director
Double Impact s.r.o.
V Zářezu 902/4
CZ – 158 00  Praha 5
tel/fax: + 420 223 014 424 
mobil: + 420 602 236 557
www.doubleimpact.cz
info@doubleimpact.cz