22. 8. 2013

Grafický list ale i Zákaznická karta ČP

NABÍDKA ZNÁMKOVÉ TVORBY
Díky vstřícnosti Poštovního muzea Vyšší Brod obdržíme do volného prodeje „První grafický list České pošty – Závišův kříž“ (prodejní cena včetně DPH je 950,- Kč). Zájemci, na které nevyšlo v květnu abonomá a nemají možnost navštívit Vyšší Brod, si tento unikát mohou od 27. 8. 2013 zakoupit u přepážek Známkové tvorby v hale pošty Praha 1 nebo v našem stánku na veletrhu Sběratel. Také nabízíme možnost zaslání na dobírku, počítejte ale s příplatkem za obálku na cenné psaní (malá 10,- Kč, velká 13,- Kč).
--
INFORMACE – ZÁKAZNICKÁ KARTA
Vzhledem k vašim častým dotazům, zasílám vám vyjádření k poštovnému v případě podání zásilek se Zákaznickou kartou ČP.
1) Pokud jsou Obyčejná psaní podána s již vylepenými známkami, podavatel nemá nárok na slevu se Zákaznickou kartou (viz Obchodní podmínky Zákaznické karty)
2) Pokud jsou Obyčejná psaní podána u přepážky a hrazena v hotovosti:
a) v případě, že pošta užívá výplatní stroj, ten orazí na zásilku plnou cenu zásilky, následně je výprostem odečtena sleva dle úrovně, na kterou má držitel nárok. Klient platí cenu služby po slevě
b) v případě pošty bez výplatního stroje: provedena transakce prodej poštovní známky a na psaní je vylepena známka s plnou cenou. Výprostem je udělena sleva a klient platí cenu po slevě.
To znamená, že když chcete využít slevu jako majitel Zákaznické karty, nemůžete na své zásilky vylepit poštovní známky!
--
Zákaznická karta má obecně platnou výhodu pro ty, kteří nechtějí vyplňovat podací lístky. Na základě načtení Zákaznické karty Vám pošta zašle potvrzení o odeslání zásilky e-mailem. Pokud nemáte e-mailovou adresu, není možné Zákaznickou kartu vystavit.

Marie Chábová
vedoucí oddělení prodeje známkové tvorby
Jindřišská 14, 110 00 Praha 1
Tel.: +420 221 131 420
GSM: +420 605 220 617
e-mail:  chabova.marie@cpost.cz